Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια

ΡΑΔΙΟ STAR 95,5

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΣ


 
 

 

 

 

ΡΑΔΙΟ STAR 95,5

 

Findradio.gr

 

Share

 

 

ΡΑΔΙΟ STAR 95,5

 

Το ΡΑΔΙΟ STAR ιδρύθηκε το 1989 είναι ένα πολυπρόσωπο μέσο επικοινωνίας καθώς τα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του είναι ικανά να ανταποκρίνονται στον πολυδιάστατο ρόλο του και να προσαρμόζεται ανάλογα με τους κοινωνικούς σκοπούς που καλείται να επιτελέσει.Mε νέες σύγχρονες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις, τον τελειότερο εξοπλισμό ψηφιακής τεχνολογίας την καλή δομή του προγράμματος του, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό των 20 συνεργατών του που το στελεχώνουν, μαζί με την εμβέλεια του καλύπτοντας το 90% του Ν.Χαλκιδικής και τα παράλια Κατερίνης, Βόλου, τα νησιά Σκιάθο, Αλόννησο και συνεχίζει να έχει μόνο ανοδική πορεία. Στα στοιχεία της περιόδου (2000 έως σήμερα) δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το ΡΑΔΙΟ STAR το εμπιστεύτηκαν για την διαφημιστική τους προβολή πάνω από το 55% των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων της Χαλκιδικής αλλά και οι μεγαλύτερες εταιρείες Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ενδεικτικά ακόμη σας αναφέρουμε ότι σταθερά τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μετρήσεις ακροαματικότητας το ΡΑΔΙΟ STAR κατέχει την πρώτη θέση με μέσο όρο ακροαματικότητας (12 -15% στις ηλικίες από 25-45 ετών).

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 


© Copyright 2011. Findradio Διαφήμιση | Όροι Χρήσης | Get your own Website Preview from ShrinkTheWeb | Findradio Banners



 

 

Κανε “like” κανοντας κλικ στο παρακατω link: