Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

fresh radio 92,9

ΑΚΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑ..ΑΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ No 1 ΡΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, fresh 92,9


 
 

 

 

 

fresh radio 92,9

 

Findradio.gr

 

Share

 

 

fresh radio 92,9

 

Ο Fresh 92,9 δημιουργήθηκε μετά από την πραγματική ανάγκη των ακροατών για ένα μέσο το οποίο θα τους πρόσφερε πραγματική ψυχαγωγία, θετική ενέργεια και μόνο επιτυχίες.

Η επιλογή της μουσικής γίνεται με λεπτομερή σχεδιασμό ενώ το πρόγραμμα του σταθμού είναι δομημένο με τρόπο ώστε να μην κουράζει και τον ποιο απαιτητικό ακροατή. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας έτσι το σήμα μετάδοσης και το ηχητικό αποτέλεσμα που φτάνει σε κάθε δέκτη ραδιόφωνου να είναι όσον το δυνατό καλύτερο, αυτό άλλωστε ακούγεται…ξεκάθαρα!

Ο Fresh 92,9 έχει επιλέξει να συμπεριλάβει στο playlist του, Ξένα Hits αλλά και όλες τις Ελληνικές επιτυχίες με σκοπό την προσέγγιση του μεγαλύτερου και του πιο δυναμικού γκρουπ ακροατών. Για αυτό έχει γίνει η Ελλονόξενη μανία της πόλης. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλο μερίδιο ακροατών μας έκανε πρώτη τους επιλογή στα ραδιόφωνα τους, αλλά και πολλοί επαγγελματίες να μας εμπιστευτούν για την προβολή των επιχειρήσεών τους.

Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη, ο fresh 92,9 συνεχίζει να είναι στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης, εκφράζοντας τον παλμό των νέων που χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό, ζωντάνια φιλικότητα, αλλά και δίψα για ζωή!

Αυτός είναι ο fresh 92,9… δίψα για ζωή!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 


© Copyright 2011. Findradio Διαφήμιση | Όροι Χρήσης | Get your own Website Preview from ShrinkTheWeb | Findradio Banners



 

 

Κανε “like” κανοντας κλικ στο παρακατω link: