Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια

ΣΚΑΪ 100,3

ΣΚΑΪ (www.skai.gr)


 
 

 

 

 

ΣΚΑΪ 100,3

 

Findradio.gr

 

Share

 

 

ΣΚΑΪ 100,3

 

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ 100,3 έχει καταλάβει από το 1989 την πρώτη θέση ανάμεσα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενημέρωσης και παραμένει πρώτος μετά από 20 χρόνια λειτουργίας, βάσει της έρευνας ΑΕΜΑΡ/FOCUS.
Παρέχει στον Έλληνα ακροατή έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, αλλά παράλληλα τον ψυχαγωγεί και βρίσκεται δίπλα του με έντονη δράση και παρεμβατικότητα σε κρίσιμα ζητήματα για τον πολίτη. Το κοινό του ΣΚΑΪ 100,3 αποτελείται από 62,6% άνδρες και 37,4% γυναίκες, κυρίως ανώτερου-ανώτατου μορφωτικού επιπέδου και κοινωνικής τάξης.
Από την αρχή της λειτουργίας του, ο σταθμός έχει συνεργασθεί με το BBC World Service, τη Deutsche Welle και τη Voice of America. To 2007 το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ενώθηκε με 12 ραδιοφωνικούς σταθμούς απ’ όλη την Ευρώπη, για να δημιουργήσουν την ευρωπαϊκή ραδιοφωνική κοινοπραξία EURANET. Ο ΣΚΑΪ 100,3 αποτελεί το μόνο Ελληνικό και έναν από τους δύο ιδιωτικούς σταθμούς της κοινοπραξίας.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 


© Copyright 2011. Findradio Διαφήμιση | Όροι Χρήσης | Get your own Website Preview from ShrinkTheWeb | Findradio Banners



 

 

Κανε “like” κανοντας κλικ στο παρακατω link: