Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

ΡΑΔΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 101,3

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ …


 
 

 

 

 

ΡΑΔΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 101,3

 

Findradio.gr

 

Share

 

 

ΡΑΔΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ 101,3

 

Το Ράδιο Τριφυλία εκπέμπει επαγγελματικά στους 101,3 FM Stereo, αλλάζοντας τα μουσικά δρώμενα στα ερτζιανά κύματα στον Νομό Μεσσηνίας.
Στο Ράδιο Τριφυλία 101.3 fm πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η μουσική και όχι τα λόγια. Είναι o κατ’ εξοχήν μουσικός σταθμός του νομού στον οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι σημερινές , ξένες και ελληνικές pop και rock επιτυχίες . Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες είτε μέσα από τις εκπομπές μας ή μέσα από Playlist.
Εμείς εδώ έχουμε έναν στόχο… Την συνεχή κάλυψη των απαιτήσεων των ακροατών μας. Γι’ αυτό τον λόγο ακόλουθουμε τις τάσεις και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Από εσάς για εσάς !!!
Το Ράδιο Τριφυλία 101.3 fm εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο στο www.radiotrifylia.gr για ολόκληρο τον πλανήτη και για απεριόριστο αριθμό χρηστών μέσω web.
Συντονιστείτε στο Ράδιο Τριφυλία και στους 101,3 fm , ανεβάστε την διάθεση σας και γεμίστε με ενέργεια και ζωντάνια την ζωή σας !!!!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Comments are closed.

 

 
 
 
 
 


© Copyright 2011. Findradio Διαφήμιση | Όροι Χρήσης | Get your own Website Preview from ShrinkTheWeb | Findradio Banners



 

 

Κανε “like” κανοντας κλικ στο παρακατω link: